Feminine Metalgirl - Nőies "Metállány"

M19C1051.jpg

Az ősz beköszöntével előkerülnek a bőr ruhadarabok és kiegészítők, és nagy örömmel tölt el, hogy reneszánszát élik a Martens bakancsok is. Ebben a szettben igyekeztünk rámutatni arra, hogy a metál lányok is tudnak nőiesek lenni - elég megnyerő stílus, ha a kemény megjelenést kölcsönző fűzős bakancsot és bőr nadrágot (vagy akár szoknyát) igazán kifinomult, nőies csipkebodyval és arany kiegészítőkkel kombináljuk. Hűvösebb időben egy szűkebb fazonú bőrdzsekivel, kötött egyszínű kardigánnal vagy szőrmekabáttal is kiválóan működhet ez az összeállítás. Ez a szett nagyon közel áll hozzám, mert bevállalós, mégis igényes nőt jelenít meg, és ismételten működik benne az egyik kedvenc öltözködési elvem: minden fekete, de egy hatásos feltűnő kiegészítő viszi el a prímet. Nektek hogy tetszik? 

As autumn arrives once again leather accessories and clothes are getting more attention. This outfit shows that even metalhead girls can have a very feminine look. The key is to combine a bit masculine DocMartens with leather pants, a very feminine lace body and gold coloured accessories. This look is also weather proof on colder days, just add a leather jacket, a very comfy knitted cardigan or a faux fur coat to it. We really like this outfit, as it is a "cool girl one" , but also kind of elegant, a good example for the style trick: all black everything, but the view-catcher is a high-contrast accessory. 

M19C1070.jpg

Arany csomós bőrnyaklánc/ Gold leather necklaceDelacier

Fekete csipke melltartó és body/ Black lace bra and body: Between

Arany-fekete szőrmés kistáska/ Gold-black bag with fur: Alma Abonyi

Bőr leggings/ Faux leather leggings: Promod

Dr Martens with satin shoelace

Makeup: MAC Cosmetics

Thx for the cooperation: Clique Design Studio

Copyright & images owned by: www.worldofkatie.com & Nagy Orsolya

Abonyi X Delacier X Vikmananna - Colourfull accessories

k2.jpg

Kifejezetten szeretem a bőr ruhákat és kiegészítőket, és újabban a teljesen fekete Outfiteket is. Szerintem a "full black" (teljesen fekete) öltözködés stílusos, de érdemes hangsúlyos és/vagy színes kiegészítőkkel és sminkkel kombinálni, hogy mégse tűnjön túl gyászosnak a megjelenésünk. Ebben a bejegyzésben pont erre szerettünk volna egy példát mutatni. Egy ilyen tekintetet vonzó, metálosan csillogó táskához érdemes egy egyszínű öltözéket párosítani. A táska keltette vagányságot a bőrnadrággal és oldalt sliccelt merész nyakmegoldású felsővel is igyekeztük fokozni. Az egészet egy fekete fringe nyaklánccal, élénk szandállal és vibráló rúzzsal tettük teljessé.

Ezeket a képeket még a múlt heti indiánnyár időjárásában fotóztuk, de egy bőrdzsekivel és bakanccsal, bokacsizmával (vagy fekete tornacipővel) remekül helytállna a hűvösebb őszi napokon is.

Fekete oldalt sliccelt tunika/ Black tunic with slide slits: Vikman Anna Womenswear

Fekete rojtos bőrnyaklánc/ Necklace with leather fringe: Delacier

Holo- szőrmés kistáska/ Holo- bag with fur: Alma Abonyi

Bőr leggings/ Faux leather leggings: Promod

Magassarkú/Heels: Zara

Makeup: MAC Cosmetics

Thx for the cooperation: Clique Design Studio

Graffity: Nyeste Lehel

Copyright & images owned by: www.worldofkatie.com & Nagy Orsolya

M19C0958.jpg