Boldog Karácsonyt! - Merry Christmas!

Karácsonyról:

Az idei kívánságlistám nagy valószínűséggel mások számára értéktelennek tűnhet, számomra azonban a legnagyobb kincseket rejti: 

  • Laura mosolya és ahogy minden dologra rácsodálkozik élete első karácsonyán
  • Mami Nusstangl-ja, aminek készítésében minden szeretete benne van
  • Körianyu halászléje, ami összehozza a családot
  • Apukám pálinkakínálása, ami a vendégvárásaink fénypontja
  • Anyukám messenger üzenetei, amivel nyomon követjüt ki merre jár a rokoni labirintusban
  • Keresztlányaim nevetése és "csicsergése" miközben valamilyen társasban csúnyán kikapok tőlük

...és ennek a listának végeláthatatlan és remélem ténylegesen soha véget nem érő a hossza, mert mindezen kérések a korábbi és idei év tapasztalatán és valóságán alapulnak, s ez akkor azt jelenti, hogy nagy családdal és nagy szeretettel vagyok körülvéve.

 Ezt a szerencsés helyzetet, hasonlóan tartalmas kívánságlistát és annak beteljesülését kívánom Mindenkinek, aki eme sorokat olvassa.

Az ünnepi Outfitről:

Ezt az anyagot, még a tavalyi évben fotóztuk, de ünnepi mivolta miatt mostanáig kerestük neki a megfelelő alkalmat, és végül a karácsonyt elég méltónak éreztük erre. Ezt a kétrészes, kék fényben enyhén irrizáló anyagú ruhát ismét Berbloom álmodta meg, akitől már korábban is választottunk alkalmi szettek fotózásánál ruhát- nem véletlenül. Az asszimetrikus szabású szoknya és a különleges mellrész megoldású felső minden tekintetet magára vonz, és olyan elegáns és egyben vagány, határozott összképet teremt, melyhez igen minimális kiegészítő társítható csak. Így is tettünk, nem szerettük volna "lenyomni" a ruha dominanciáját, így csupán egy színben passzoló bőr chockert és egy fekete-irrizáló borítéktáskát párosítottunk a szettbe. A teljes befejezés számunkra, pedig mi más lehetne, mint egy vibráló vörös rúzs.

M19C1436.jpg
M19C1363.jpg

Kék kétrészes ruhal/ Blue, silk two-piece dress : Berbloom

Bőr borítéktáska és chocker/ Leather clutch and Chocker: Anna Amélie

Makeup: MAC cosmetics

Tattoo: Jelo- Dark Art Tattoo

Copyright & images owned by: www.worldofkatie.com & Nagy Orsolya

Külön köszönet a helyszínért -Special thx for the location: BEAT