Comfy in Barcelona

Előre kell bocsátanom, hogy ez az Outfit entry teljes egészében el fog térni az eddigiektől - no smink, no retus, a kis szerencsecsomag Iphone 4S telefonommal készültek a képek úgy, hogy random embereket kértem meg a fotók elkészítésére, így túl sokat ne várjunk tőlük :)

Park Güell

Nagy "hibám" az utazásaimkor, hogy lehetőség szerint mindent, de mindent szeretnék látni amit az adott város vagy környezete kínál, emiatt mindig roppant kényelmes ruhák és cipők mellett döntök, hiszen sokszor több tíz kilométert is gyalogolok egy-egy napon. Így történt ez a barcelonai utazásom során is, ahol három legfontosabb útitársam a New Balance-om (amivel a világból is ki tudnék gyalogolni), a MAKE Design gymbagem és a Karamellás Starbucks Macchiato voltak. Az egyedül utazás szempontjából is hihetetlen jó döntésnek minősült ez a tornazsák, ugyanis amikor tömegben kellett közlekednem, egyszerűen nem a hátamra, hanem a mellkasomra vettem fel, és ez által teljes kontrollal bírtam az értékeim felett. Csupán egy kézipoggyásszal vágtam neki az utazásnak, így a bepakolásnál kulcsfontosságú volt a darabok kombinálhatósága - a választásom két Mango jeggingsre, 5 monochrome pólóra és egy pasztell rózsaszín farmerdzsekire esett. Ezzel a néhány alapdarabbal tökéletesen éreztem magam az 5 nap alatt, és kiválóan működtek a szettjeim az összes helyzetben. Fogadjátok sok szeretettel a teljesen személyes, valódi és lecsupaszított Barcelonai ruhatáram egy részét!

I have to admit, that this Outfit entry is totally different from the usual, high professional ones - these pictures are without makeup, with no photoshop reworking and the pictures have been captured with my oldie Iphone 4S, so please do not expect too much from them :)

Pl. Catalunya

Pl. Catalunya

It is a huge "mistake" of mine, that by my travels I would like to see everything in a city or region, so I always decide to go with very comfortable clothes and shoes, as even it can happen that I walk over 10km a day. There was no change in the scenario regarding this by my Barcelona trip - the three best friends of mine were my New Balance, the MAKE Design gymbag and of course the Starbucks Caramel flavoured Macchiato. The gymbag was definately a great decision, as I was traveling on my own, and when I was on locations with far too many people I just simply wore the bag on my chest, and so I had full control over my belongings. The big advantage of traveling with only a cabin bag is that you can enter and leave the airports extremely fast, however you have to limit your packaging to basic pieces. I packed two jeggings, 5 monochrome t-shirts and a pastel rose denim jacket, which were all good for a mix and match, and so did fit every occasion. Please welcome a very personal, real wardrobe entry from my Barcelona trip.

Sötétkék jeggings/ Dark blue jeggings: MANGO

Világoskék farmer/Light blue jeans: MANGO

Pastel rózsaszín farmerdzseki/ Pastel denim jacket: MANGO Barcelona

Pastel tornazsák/Pastel gymbag: MAKE Design

Pastel rózsaszín cipő/Pastel rose sneaker: New Balance

Fehér patentos felső/ White t-shirt with snaps: Tally Weijl

Fehér áttetszó, mintás felső/ White transparent shirt: H&M

Szürke kötött felső/Grey knitted jumper: Promod

Napszemüveg/ Sunglasses: Tommy Hilfiger

Szemüveg/Glasses: JK London