Boldog Új Évet! - Happy New Year!

Évösszegzés:

Ha a 2016-os évre gondolok, akkor két szó jut eszembe: sűrű és mozgalmas. Ez az év minden szempontből a változásokról szólt, rengeteget kaptam, sokat veszítettem és még többet tanultam. A legcsodálatosabb emberekkel hozott össze az Élet, valószerűtlen élményekben volt részem, fantasztikus utazásokon vettem részt és mindig volt oka a kis szívemnek és lelkemnek, hogy hálás legyen. Senkivel NEM cserélném el ezt az évemet! 

Kívánom Nektek az Új Évre, hogy legalább annyi csodás ismeretséget kössetek, legalább annyiszor tapasztalhassátok meg, hogy szeretnek titeket, legalább annyi mindenért lehessetek hálásak, mint amikért én lehettem az idei évben! Bízom benne, hogy megtaláljátok 2017-ben azt, amit 2016-ban nem sikerült, és egészségben, boldogságban és sikerekben gazdagon tellik a következő 365 napotok!

A bejegyzésről:

Gondoltunk egy merészet és úgy döntöttünk itt az ideje, hogy közös Outfit poszt is kerüljön a blogra, így a nemrégiben Juniborásznak választott, nagyon kedves borász ismerősöm: Babiczki Lászlóval közösen készültünk erre a bejegyzésre. Laci borai olyanok, mint ő: lazák, frissek és kifogástalan "modorúak" - igazán megérnek egy kóstolást :)

Az ünnepi Outfitet ez alkalomból egy sejtelmes felsőrésszel rendelkező Intimissimi overáll és egy fekete csipke melltartó alkotta. Mivel a fekete, visszafogott elegancia dominált, így a kiegészítőknél nem rettentünk el a vagánykodástól: Anna Amélie különleges, metálos borítéktáskája és a színben passzoló chockerje valamint ArtKores játékos karkötője adta meg a csavart. Laci klasszik eleganciával: fekete nadrág, fekete zakó és fehér ing kombinációval segítette harmonizálni a kettőnk szettjét.

Fekete csipkebetétes overál/ Black jumpsuit with lace top : Intimissimi

Fekete csipke melltartó/ Black lace bra: Intimissimi

Borítéktáska/ Clutch: Anna Amélie

Bőr chocker/ Leather clutch: Anna Amélie

Karkotő díszekkel/ Bracelet with playful details: ArtKores

Makeup: MAC cosmetics

Cipő/ Heels: Bata shoes

Bor/Wine: Babiczki Mátrai Irsai Olivér

Tattoo: Jelo- Dark Art Tattoo

Copyright & images owned by: www.worldofkatie.com & Nagy Orsolya

Külön köszönet a helyszínért -Special thx for the location: BEAT