Copenhagen- Contemporary love

Ha van valami, amivel a lelkemet igazán meg lehet símogatni és az érzékeimet el lehet kápráztatni, akkor az a kortárs müvészet. Koppenhága maga a design, stílus és kortárs müvészeti fellegvár, így ezt a bejegyzést ennek szenteljük. Mivel tudtam, hogy számos szín és vibráló közeg vesz majd körül minket a maratoni múzeumozásaink során, így egy fekete monochrome szett mellett döntöttem, teret hagyva a helyszínek és műtárgyak érvényesülésének. A karbon hátizsákommal nagyon könnyen mocorogtam, de elkelt egy jó kis tote bag is, mert az egész napos túrázáshoz és fotózáshoz igen sokmindenre volt szükség. Mivel kicsit hűvösebb és esősebb volt az idöjárás, így egy vastagabb fekete harisnya - és lévén skandináv stílus- egy jó kis New Balance mellett döntöttem. A szinte tökéletes napunk során bejártuk az SMKt (Statens Museum for Kunst), Den Frie Centre of Contemporary Artot, Kunsthal Charlottenborgot néhány kisebb Galériát és a Rosenborg kastélyt és imádtam minden egyes pillanatot. 

Most of the girls get crazy about shoes, bags and chocolate - i'm definitely an addict of contemporary art (and shoes of course :) ). Copenhagen was pure heaven in context of design, style and of course art and contemporary art. For this amazing day full of vibrant and colourful artworks i have decided to choose a black monochrome set, which included a top with a unique cut, a leather skirt and black tights. My carbon backpack was a great choice for the trip, as we were walking along the city the whole day, but due to the fact that we were also having a photo-shooting we required a tote bag for that amount of stuff. This look wouldn't be really a Scandinavian one if I haven't decided for a pair of sneakers to finish up the outfit. We visited the SMK, Den Frie Centre of Contemporary Art, Kunsthal Charlottenborg, several small galleries and the Rosenborg Castle and i loved every single minute of our day.

Artworks (paintings) in appearance: André Derain: Woman in Chemise; Franciska Clausen paintings; Richard Mortensen: Let svævende objekter; Rita Kernn-Larsen: Phantoms

Sas mintás táska/Tote bag with eagle print: Between 

Karbon hátitáska/ Carbon backpack: Alma Abonyi

Fekete egyedi tervezésű felső/ Black top with unique cut: Between

Fekete trikó és bőrszoknya/ Black tops and leather skirt: H&M

Fekete vestige harisnya/ Black tights: Calzedonia

Ezüst minimál gyürü/ Silver minimal ring: Tillu

New balance sneakers

Minimál fülbevaló/ Minimal earrings: SheIN

Szürke kabát/ Grey coat: Orsay

Makeup: MAC cosmetics

Copyright & images owned by: www.worldofkatie.com