Kellemes Karácsonyt! / Merry Christmas!

Karácsony - az évnek ezt az időszakát várom mindig a legjobban. Nem, nem a karácsonyfa, a pihe-puha rénszarvasos zoknik és a beigli miatt. Ez a néhány nap az, amikor összegyűlik a család és mindekinek van ideje pár órát együtt tölteni. A közös társasozások, borgőzzel és pálinkapárlattal átitatott beszélgetések és az olaszos érdekütköztetések a legszebb ajándékok számomra. A legnagyobb kincsek soha nem a fa alatt találhatóak, hanem a szívekben és az ünnepeket a szeretet és a közösen átélt pillanatok teszik meghitté. Bízom benne, hogy Mindenki átéli ezt a csodát és ezúton Kívánok Áldott, Békés és Szeretetben Gazdag Karácsonyi Ünnepeket!

Christmas -  to me this is the most special time of the year, as I can spend these days with my family and loved ones. The real gifts in life aren’t things, and I'm really thankful for these festive days spent with my relatives and friends as these moments are the most beautiful and heartwarming presents someone could wish for. I would like to wish all of my followers a very Merry Christmas, filled with lots of love and happiness.

A bejegyzésről: ezúton szeretnék Köszönetet mondani fotósomnak, aki egyben az egyik legjobb barátnőm is, hiszen nélküle se a blog, se a fotók nem azok lennének amik. Ez a bejegyzés sem valósulhatott volna meg az ő ötletei és kísérletező kedve nélkül.

Handmade tull skirt: Zolilla

Handmade long necklace: Doreeenka

Turtleneck sweater: Promod

Beige leather heels: Kordel

Statement necklace: Győr - Christmas Market

Faux fur coat: Vintage

Gold oversized ring: Mango

Makeup & Nail polish: MAC cosmetics

Copyright & images owned by: www.worldofkatie.com & Nagy Orsolya