Abonyi X Delacier X Vikmananna - Colourfull accessories

k2.jpg

Kifejezetten szeretem a bőr ruhákat és kiegészítőket, és újabban a teljesen fekete Outfiteket is. Szerintem a "full black" (teljesen fekete) öltözködés stílusos, de érdemes hangsúlyos és/vagy színes kiegészítőkkel és sminkkel kombinálni, hogy mégse tűnjön túl gyászosnak a megjelenésünk. Ebben a bejegyzésben pont erre szerettünk volna egy példát mutatni. Egy ilyen tekintetet vonzó, metálosan csillogó táskához érdemes egy egyszínű öltözéket párosítani. A táska keltette vagányságot a bőrnadrággal és oldalt sliccelt merész nyakmegoldású felsővel is igyekeztük fokozni. Az egészet egy fekete fringe nyaklánccal, élénk szandállal és vibráló rúzzsal tettük teljessé.

Ezeket a képeket még a múlt heti indiánnyár időjárásában fotóztuk, de egy bőrdzsekivel és bakanccsal, bokacsizmával (vagy fekete tornacipővel) remekül helytállna a hűvösebb őszi napokon is.

Fekete oldalt sliccelt tunika/ Black tunic with slide slits: Vikman Anna Womenswear

Fekete rojtos bőrnyaklánc/ Necklace with leather fringe: Delacier

Holo- szőrmés kistáska/ Holo- bag with fur: Alma Abonyi

Bőr leggings/ Faux leather leggings: Promod

Magassarkú/Heels: Zara

Makeup: MAC Cosmetics

Thx for the cooperation: Clique Design Studio

Graffity: Nyeste Lehel

Copyright & images owned by: www.worldofkatie.com & Nagy Orsolya

M19C0958.jpg

Marie Claire "Az év street style szettje" pályázat 2017

P1210723_L.jpg

Ezt a szettet az idei Marie Claire " Az év street style szettje" pályázatra állítottuk össze, mely kiírás alaptematikája a pezsgős -ezüstös csillogás volt. Szerettem volna egy kicsit nőiesebb vonalat eltalálni az outfittel, de mindenképpen ragaszkodtam a saját vagány személyiségem megtartásához is. Ebben a szellemiségben állt össze ez a merész, ámde nőies viselet, melyben egy csipke-és tüllbody szerepel felsőként egy pezsgőárnyalatú rakott szoknyával párosítva. A teljes képet Abonyi Alma legújabb Aurora kollekciójából választott ezüst-bézs színű táskája adta meg. A csodás fodros felső és domináns táska mellett, úgy éreztem már csak egy minimalista gyűrűre van szükség a szett "zárásaképpen". A hátul keresztpántos felsőmegoldás, a redőzött szoknyarészek és a táska oldalán mozgás közben megvillanó metál színű bőr szerintünk eléggé metálladyssé tette ezt a kifinomult szettet. Nektek mi a véleményetek?

P.S.: nagy boldogság, hogy a szett bejutott a 25 döntős szett közé, mely a Marie Claire Fashion Daysen a kifutón is bemutatásra kerül

P1210711_L.jpg
P1210766_L.jpg

Pezsgőszínű rakott szoknya/ Pleated skirt: Berbloom

Tüll body/ Lace und tulle body: Between

Ezüst- bézs kistáska/ Silver-beige bag: Alma Abonyi

Ezüst gyűrű/ Silver ring: Tillu

Magassarkú/Heels: Bata shoes

Hair: Follow the white Rabbit

Copyright & images owned by: www.worldofkatie.com & Nagy Olívia