Ezüst és rózsaszín pasztel varázs - Silver and rose pastel wonder

Az elmúlt napok már-már tavaszi időjárása kellően megihletett minket ahhoz, hogy egy ezüst-babarózsaszín kombinációval rukkoljunk elő. Azt kell mondjam, hogy nagyon összeállt a fejünkben és a fotókon is ez a szett - azon szerencsés helyzetek egyikének eredménye ez a bejegyzés, amikor a ruha, a kiegészítők, a smink, a helyszín, a fények és a fotós is mind egy ritmusra lüktettek. Ennek az Outfitnek minden egyes darabja egy egyéniség, mi kockáztattunk, összeeresztettük őket, s szerencsénkre ők felerősítették egymást. Egy szürke hagsúlyos nyakmegoldású, sliccelt tunikát kombináltunk egy halványrózsaszín kabáttal, színben azonos platform cipővel. A szett legdominánsabb darabja kétséget kizáróan a bőr és fém hám- melyben színtén visszaköszön a kabát színárnyalata. Azonban figyelmet követel magának az oldalain ezüst bőrben csillogó kistáska, a szögletes formájú és az áramvonalas gyűrűk.

Mivel egyfajta dögösebb tavaszi fuvallatként definiálnánk ezt a szettet, így ezt a rózsás, friss vonalat követtük a sminkben is. Nekünk kétségkívül az egyik nagy favoritunk lett ez a Look - ti mit szóltok hozzá?

M19C0829.jpg

Szürke oldest sliccelt tunika/ Grey tunic with slide slits: Vikman Anna Womenswear

Rózsaszín kabát / Rose coloured coat:  Vikman Anna Womenswear

Ezüst-rózsaszín hám/ Silver -rose combination harnessDelacier

Ezüst bőr karkötő/ Silver leather bracelet: Delacier

Ezüst-bézs bőr kistáska/ Silver- beige leather bag: Alma Abonyi

Áramvonalas ezüst gyűrű/ Streamlined silver ring: Tillu design

Szögletes gyűrű/ Geometric shaped ring: EVE by Eva Remenyi

Platform shoes: Vagabond Shoemaker

Makeup: MAC Cosmetics

Thx for the cooperation: Clique Design Studio

Copyright & images owned by: www.worldofkatie.com & Nagy Orsolya

Boldog Karácsonyt! - Merry Christmas!

Karácsonyról:

Az idei kívánságlistám nagy valószínűséggel mások számára értéktelennek tűnhet, számomra azonban a legnagyobb kincseket rejti: 

  • Laura mosolya és ahogy minden dologra rácsodálkozik élete első karácsonyán
  • Mami Nusstangl-ja, aminek készítésében minden szeretete benne van
  • Körianyu halászléje, ami összehozza a családot
  • Apukám pálinkakínálása, ami a vendégvárásaink fénypontja
  • Anyukám messenger üzenetei, amivel nyomon követjüt ki merre jár a rokoni labirintusban
  • Keresztlányaim nevetése és "csicsergése" miközben valamilyen társasban csúnyán kikapok tőlük

...és ennek a listának végeláthatatlan és remélem ténylegesen soha véget nem érő a hossza, mert mindezen kérések a korábbi és idei év tapasztalatán és valóságán alapulnak, s ez akkor azt jelenti, hogy nagy családdal és nagy szeretettel vagyok körülvéve.

 Ezt a szerencsés helyzetet, hasonlóan tartalmas kívánságlistát és annak beteljesülését kívánom Mindenkinek, aki eme sorokat olvassa.

Az ünnepi Outfitről:

Ezt az anyagot, még a tavalyi évben fotóztuk, de ünnepi mivolta miatt mostanáig kerestük neki a megfelelő alkalmat, és végül a karácsonyt elég méltónak éreztük erre. Ezt a kétrészes, kék fényben enyhén irrizáló anyagú ruhát ismét Berbloom álmodta meg, akitől már korábban is választottunk alkalmi szettek fotózásánál ruhát- nem véletlenül. Az asszimetrikus szabású szoknya és a különleges mellrész megoldású felső minden tekintetet magára vonz, és olyan elegáns és egyben vagány, határozott összképet teremt, melyhez igen minimális kiegészítő társítható csak. Így is tettünk, nem szerettük volna "lenyomni" a ruha dominanciáját, így csupán egy színben passzoló bőr chockert és egy fekete-irrizáló borítéktáskát párosítottunk a szettbe. A teljes befejezés számunkra, pedig mi más lehetne, mint egy vibráló vörös rúzs.

M19C1436.jpg
M19C1363.jpg

Kék kétrészes ruhal/ Blue, silk two-piece dress : Berbloom

Bőr borítéktáska és chocker/ Leather clutch and Chocker: Anna Amélie

Makeup: MAC cosmetics

Tattoo: Jelo- Dark Art Tattoo

Copyright & images owned by: www.worldofkatie.com & Nagy Orsolya

Külön köszönet a helyszínért -Special thx for the location: BEAT