LEMON store - Ékszerdoboz Győr szívében

Alig két hete nyílt Győr legújabb dizájner termékeket kínáló üzlete a Lemon store. Korábban éltem Győrben és bátran kijelenthetem a városnak nagy szüksége volt erre a kis ékszerdobozra, melyben kizárólag magyar tervezők ruháiból, táskáiból és ékszereiből válogathatunk. Az üzlet jól frekventált helyen, a Széchenyi tértől néhány lépésre egy tágas ablakokkal ellátott, tökéletes belső kialakítású, hihetetlenül világos helyiség, melynek központi eleme a bolt névadója, egy citromfa. Különlegessége a boltnak, hogy megálmodója - Balogh Petra maga is tervező, így ARTEP névre keresztelt márkájának darabjai szintén fellelhetők a kínálatában. A LEMONban jelenleg AME création ékszerei, BEANGO ruhái és kiegészítői, DVA táskái, Lapetra vidám ékszerei, LAZLO ruhái és LINDASIETO bőr táskái közül válogathatunk, de Petráék tervezik folyamatosan bővíteni az elérhető tervezők névsorát, hiszen számukra is fontos a folyamatos megújulás. 

Petra: Felső és táska: ARTEP - Katie: Nadrág: ARTEP, Felső: BEANGO, Táska: LINDASIETO, Ékszerek: Lapetra

Amikor megérkeztünk az üzletbe azonnal otthonosan mozogtunk benne, mert Petra és Bianka hihetetlen kedvességgel és hozzáértéssel kezeltek minket - látszott az üzlet minden egyes tervezőjét és termékét pontosan ismerik, és az Outfit fotózásokhoz való szett összeállításoknál bizonyságot tettek stylist szakértelmükről is, amivel egyébként igény szerint segítik a vásárlókat is, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb darabokat.

És, hogy pontosan hova is kell mennetek, ha ti is szeretnétek ebben az üde, ámde közvetlen üzletben körülnézni és vásárolni? A pontos cím: 9022 Győr, Újvilág utca 3. 

Photos & All rights reserved @ www.worldofkatie.com and Nagy Orsolya