Eva's Room - The living room Showroom

Április 14-én, csütörtök este megnyílt Budapest egyik legotthonosabb showroomja- a Hold utcában található Eva's Room. A belvárosi lakásba belépve azonnal érezhető volt a barátságos légkör, azonban ez cseppet sem vett el a helyiség profi módon kialakított, letisztult stílusából. A nappali szoba érzetét keltő térben ténylegesen elhittük: éppencsak beugrottunk egy régi ismerősünkhöz, és ha már ott jártunk, közben csodás dizájner darabokat szemlélgetve, pezsgőt kortyolgatva hallgattuk az élő zenét. A showroom berendezése, és az ott helyet kapó tervezők - Jurekka, INQ és a the Mama Kin- kollekciói elképesztő összképet adtak, nem tudtunk betelni a látvánnyal. 

Az este folyamán mutatták be a Jurekka márka új kollekcióját, a Koloramát, mellyel egyértelműen jelezték, bizony befellegzett az unalmas, fekete laptoptáskáknak. A márka ismerői számára már nem újdonság, hogy a termékskála minden darabja a technológia és a high fashion találkozásából született, hiszen a táskák egyszerre töltik be klasszikus funkciójukat, és emellett valamely laptop, tablet vagy mobiltelefon tárolására alkalmas kiegészítők is. A háromtagúra bővült tervezői csapat - Járadi Judit, Halmai Réka és Deák Anikó- szándéka az volt, hogy megreformálja a sablonos irodai öltözködésről alkotott képet, egyúttal megmutassa, hogy egy karakteres kiegészítővel az egész megjelenésünket megszínesíthetjük. Az új Kolorama kollekciónál olyan technológiai újításokkal is találkozhatunk, mint a pihe-puha tapintást kölcsönző, felülkezelt fibercuir bőr alapanyagok, illetve a kollekció nevére utaló köralakú fém gombok (rama).

Photo credit & bag: @Jurekka - dress: @INQ

A megnyitón szintén megtekinthető volt az INQ és a the Mama Kin kollaborációjából született, gemkapocsra hasonlító, izgalmas ékszerkollekció is. Az alapötletet a funkcionalitás hívta életre, hiszen a kisebb- nagyobb méretű ékszerek egyaránt használhatóak fülbevalónak, medálnak, kapocsnak, de még zsebdísznek is. A kapszulakollekció tökéletes kiegészítője az INQ AW '16/'17 darabjainak, melyek szintén helyet kaptak a showroomban. A teljes kollekciót a letisztult formavilág, csodás anyagválasztás és tökéletes szabásvonal és kidolgozás jellemzi. A púderrózsaszín bőszárú nadrágok, szoknyák, krém tónusú és acélkék kabátok és rozsdabarna pulóverek közül garantáltan mindenki megtalálja a kedvencét.

On the 14th of April Budapest’s probably most cozy showroom has opened it’s doors- Eva’s Room is awaiting it’s customers in the Hold street. By entering this lovely flat you directly feel the friendly milieu, and you can be sure, that you won’t need to queue for the mirror, when you are about to choose your most fitting outfit. In the showroom it really felt like visiting some old friends, and while already there- why not having a look at the incredible designer collections, of course with a glass of champagne in our hands. The team of Eva’s Room made a great job, the concept of the room and the available designer bags, jewellery and clothes (presented by Jurekka, the Mama Kin and INQ) are giving a fantastic impression.

During the showroom opening Jurekka’s new collection, the Kolorama made it’s debut. Kolorama is a proof that colours are sexy even if being worn with a simple office uniform.  For those who already know the brand it is not a new information, that they are the only brand focusing on tech chic: high-fashion accessories exclusively designed for tech gadgets. All products are designed and handmade in Europe. Designers: Judit Jaradi, Réka Halmai and Anikó Deák. In the Kolorama collection the focus is set on pastel and bright colour fibercuir leather with soft and smooth touch, customised gold-finished metal studs and the fine quality craftsmanship creates a sense of glamour.

Also on the same evening the Mama Kin x INQ capsule collection was presented to the future customers. The idea behind these pieces was the functionality- as these unique jewelries can be worn as earrings, medals, and even as “pocket decoration”. These accessories are perfectly matching the AW ‘16/’17 of the INQ brand. The powder coloured wide trousers, the grey-blue and cream coloured coats are going to be real highlights of the upcoming season.