1X1

"...eddig voltál izgalmas a számára. Csak gondolj bele, aki igazán szerelmes az nem szakít. A visszakacsintások már csak a szűk p***idnak szóltak..."

Elkapott párbeszéd, nagyon is valós tartalommal. Metsző szavak, húst tépnek, csontig hatolnak, fájdalmas felismerés, hogy ilyen nyers és egyszerű a realitás. Megfogalmazhatjuk százféleképpen, virágnyelven, költői próza formájában, de a lényegen nem változtat, igenis vannak helyzetek, melyeket nem érdemes túlbonyolítani, hiszen pont az esetleges mögöttes tartalom feltételezése miatt lehet őket félreértelmezni.

A párkapcsolati matek, a legtöbb esetben, sokkal egyszerűbb, mint azt gondolnánk, s talán elegendő néhány alapszabály ennek felismerésére:

  • aki szeret az tisztel
  • akinek fontos vagy az keres
  • aki szerelmes beléd az nem akar bántani, megcsalni vagy elhagyni téged
  • az építő kapcsolatok alapja az őszinteség, a kölcsönös támogatás és a hűség
  • ha valakivel szeretnéd leélni az életedet, nem pedig csak mellette, akkor elengedhetetlen a másik egyenrangú félként való elfogadása
  • egyenlőség és nem alárendeltség jellemzi a kapcsolati rendszert
  • minőségi kapcsolatok csak minőségi emberekkel lehetségesek

Lehet a kesze-kusza nyúlványok között nyakig turkálni, kielemezni és értelmezni kijelentéseket, elkapott fél mondatokat és olykor cselekedeteket. Naivitásunk vállán elcipelhetünk álomképeket és boncolgathatunk feltételezett többletjelentéseket a számunkra legkedvezőbb felismeréseket remélve. Érdemes viszont szem előtt tartani, hogy vannak élethelyzetek, melyeknél érvényesül az Egyszerűség alapelve és ha ezt nem látjuk be, akkor könnyen jutnak nekünk olyan szavak, melyeket igazándiból már csak a szűk genitáliánknak címeznek...hiszen a valóságban egyszerű ez, mint az 1X1...